MK Yoga erbjuder dig som privatperson yoga som möter dina specifika behov, och givande yogaklasser till dig som anordnar yoga för företaget. Klasserna ges hemma hos elev/på företaget, utomhus eller online.

Privatlektion
En kortare konsultation ingår gratis. Utifrån konsultationen skapar jag en skräddarsydd yogaklass utifrån behov och önskemål.
Klassen kan ges online och på både svenska och engelska. Klassen är 45-90 min lång.

Företagsklass
Klass som passar olika nivåer av utövare samt anpassas efter önskemål, allt från fysiskt ansträngande klasser till lugna meditativa klasser, eller en blandning. Kan ledas på både svenska och engelska. Klassen är 45-90 min lång.

Event
Klass för speciella event som t.ex. möhippa, svensexa, festival, etc.

Studio och gym
MK Yoga finns tillgänglig för yogastudio eller gym som söker yogalärare.

Pris och tillgänglighet
För pris skicka förfrågan till min mail med info avseende plats, önskat datum, klasslängd, samt antal deltagare. Jag återkopplar inom kort.

Typ av klass
Kort om de olika former yoga jag erbjuder (de kan även kombineras i en och samma klass utifrån de önskemål som finns):

  • Hatha yoga: Denna yoga bygger medvetande och närvaro i kroppen genom kontrollerade rörelser i ett stadigt tempo, där vi håller yogapositioner och andas. Vi bygger styrka, balans, uthållighet och flexibilitet.
  • Vinyasa yoga: Utgår från hatha yoga och adderar mer rörelse och kombination av positioner, där vi fokuserar på andningen i övergångar och positioner. Vi bygger styrka, kondition, balans och smidighet.
  • Restorative yoga: Denna form av yoga handlar om djupavslappning där vi kommer in i enkla positioner som vi håller en längre stund för att kroppen ska slappna av och vårt nervsystem får en välbehövlig paus. Motverkar stress och stärker immunförsvaret.
  • Andningsyoga: I denna yoga utövar vi olika övningar av andningskontroll (pranayama) för att öka syresättning av kropp och hjärna, och känslan av att vara här och nu – närvaro.
  • Yinyoga: Med denna yoga kommer jobbar vi inte med musklerna, istället vi vill komma åt andra kroppsvävnader som t.ex. leder, senor, ben och fascia. Här strävar vi efter avslappning både i kropp och sinne.