Yogalärare

MK Yoga består av mig Magdalena Kjessel, som är boende och aktiv i Stockholmsområdet. Jag är en certifierad inom hatha, vinyasa, restorative och yinyoga. Min 200 timmar yogalärarutbildning gjorde jag vid Pachananda, Healing House i Cusco, Peru. Jag fördjupar och breddar min kunskap hela tiden och senast certifierades jag inom yinyoga, en underbar form av yoga.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för att må bra i din kropp, och det är det jag är här för att göra – dela med mig av medveten träning. Jag erbjuder specialanpassade yogaklasser för privatpersoner och företag, samt anordnar öppna yogaklasser. Skicka ett meddelande eller ring så kan vi prata vidare.

Min bakgrund

Det var när jag började känna att jag kom hem varje gång jag rullade ut yogamattan som jag började inse kraften med yoga. För någon som ägnat en stor del av livet åt elitvolleyboll och hård gymträning så var det häftigt att känna hur yogan kunde utmana mig på ett nytt sätt. Istället för bara fart och styrka så behövde jag plötsligt vara närvarande i kroppen på ett helt annat sätt. Att andas, känna, lyssna och acceptera att ens kropp och knopp är unik, med både styrkor och svagheter. Och vad enkelt allt runtomkring blir när man känner sig hemma hos sig själv.

Det är ingen myt att yogan kan förbättra liv, inte för mig i alla fall. Därför gör det mig så glad när vi kan dela den med varandra.

Ser fram emot att yoga tillsammans!

/Maggie